Dieta pe Culori, Diete

Dieta Disociata pe Culori

Din varietatea dietelor disociate, una dintre cele mai inedite dar si eficiente pentru eliminarea kg in plus este dieta pe culori. In aceasta dieta este recomandat sa consumati alimente dintr-o singura categorie de culoare.

Astfel in primele trei zile a dietei este recomandat sa consumati produse lactate, in orice cantitate.Puteti opta pentru diverse tipuri de branza, iaurt slab sau lapte. Nu aveti voie sa imbogatiti meniul cu legume sau paine.

Dieta pe Culori

In urmatoarele trei zile, acordam prioritate rosului, consumand produse din carne. Vom putea sa ne delectiam cu carne la gratar, la cuptor sau fiarta de pui sau vita.

Este interzisa carne de porc. Alimentele consumate pot fi condimentate dupa gust.

In ultimile trei zile ale dietei, lasam organismul sa respire, dandu-i o infuzie de vitamine, consumuand multe legume si fructe.

Alimente ce fac parte din categoria verde, pot fi cunsumate in diferse forme: crude, sub forma de salata, la gradar, in diferse supe. Este recomandat sa consumati cat mai multe fructe.

Dieta disociata pe culori, pe langa faptul ca va promite slabirea de pana la 5 kg, este benefica pentru organism. Consumul crescut de alimente bogate in antioxidanti si detoxifianti, curata organismul, readucand echilibrul initial.

Intr-o asemenea dieta este recomandat sa nu consumati alimente prajite, fainoase, bauturi indulcite sau carbogazoase.

Pentru a diminua senzatia de foame, in zilele in care continutul nutritiv al alimentelor este scazut dar si pentru a facilita digestia dupa un pranz copios, este indicat sa consumati cel putin 2 litri de apa, zilnic.

Un factor ce favorizeaza arderea grasimilor este sportul. Cateva minute de exercitii fizice pe zi, pot face minuni pentru organismul dvs.

Albul, rosul si verdele, reprezinta codul dvs secret in lupta cu kg in plus. Nu ezita sa folosesti dieta disociata pe culori.

Atentie !

Dietele si sfaturile prezentate pe acest site nu reprezinta servicii medicale si nu inlocuiesc recomandarile medicului. In orice problema de sanatate ce necesita un diagnostic sau tratament medical, va recomandam sa apelati la servicii medicale specializate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *