Geci Dama, Haine, Shopping

Geci de iarna pentru Gravide

geaca alba gravide

Daca a sosit iarna si tu esti la sfarsitul trimestului doi sau chiar in trimestrul trei de sarcina atunci cu siguranta vechile tale geci de iarna nu te mai incap si vei fi nevoita sa iti cumperi una sau mai multe geci pentru femei gravide.

Atunci cand cumperi o geaca de iarna pentru gravide ar fi bine sa ti cont ca geaca sa fie calduroasa, sa fie lunga, sa iti acopere bine spatele si sa iti protejeze burtica, dar pe cat posibil sa fie cat mai comoda si usor de purtat.

Mai jos va prezint cateva modele de geci de iarna pentru femeile insarcinate, modele pe care le poti cumpara online, stand comod in fata calculatorului fara a va mai plimba de la un magazin la altul.
geaca alba gravide

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pret: 269 lei

DETALII / CUMPARA ONLINE

O geaca adorabilă şi practică, ideală pentru viitoarele mămici şi nu numai! Model foarte confortabil prevăzut cu două buzunare frontale cu clapete şi cu alte două buzunare de acces deasupra lor, terminaţii ripsate la capetele mânecilor, posibilitate de lărgire a poalei cu fermoare pe părţile laterale, glugă mare, frumos agrementată cu blăniţă detaşabilă, şi şnururi practice de strângere, direct sub piept şi la tivul poalei.

geaca mamicigeaca bebe

 

Pret: 269 lei

Geacă minunată cu o croială ultra confortabilă, pentru viitoarele mămici şi pentru timpul ulterior naşterii. Geaca este prevăzută cu buzunar ascuns, special conceput pentru bebeluş, fără rol de purtare a acestuia, ci doar de protecţie împotriva vremii urâte cu vânt şi ploaie. Geaca este confecţionată din Softshell călduros şi impermeabil, fiind dotată cu fermoare frontale prinse pe părţi, cu funcţiune de lărgire a poalei.

geaca rosie gravide

geaca rosie

 

 

 

 

Pret: 219 lei

 

 

 

 

 

Geacă rosie de iarnă super călduroasă şi practică, ideală pentru gravide şi nu numai! Model confortabil prevăzut cu patru buzunare frontale cu clapete şic, încheiere cu fermoar dublu şi nasturi asortaţi, posibilitate de lărgire cu fermoare pe părţile laterale şi glugă mare frumos agrementată cu căptuşeală teddy, guler detaşabil din blăniţă şi fermoar cool, de deschidere, pe mijloc.

geaca neagra gravidegeaca scurta gravide

 

 

 

 

Pret: 219 lei

 

 

 

 

 

 

Geacă de iarnă cu o croială specială pentru femeile insarcinate. Model adaptabil pentru toate fazele sarcinii datorită şnururilor şi fermoarelor isteţe. Geaca este căptuşită cu material foarte moale şi călduros şi este prevăzută cu glugă practică şi buzunare şic, pe piept.

geaca gravide si bebegeaca lunga gravide

 

 

 

 

Pret: 269 lei

 

 

 

 

 

 

Geacă de iarnă adorabilă, cu o croială specială pentru gravide sau pentru prospetele mămici! Model adaptabil pentru toate fazele sarcinii datorită şnururilor şi fermoarelor isteţe, prevăzut de asemenea cu o aplicaţie specială pentru bebeluş, care poate fi inserată în faţă. Geaca este căptuşită cu material foarte moale şi călduros, care conferă un confort maxim atât mamei cât şi bebeluşului. Geci dama. Inserţia pentru bebe are rolul doar de a feri copilul de vremea rea, neavând rol de susţinere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *