Horoscop

Horoscop Balanta ianuarie 2016

horoscop lunar balanta

În luna ianuarie 2016 nativul din zodia Balanta va simți un efect anormal de puternic de la Soare, planeta care va lumina casa astrologica a acestui semn in luna ianuarie.
In perioada de inceput de an energia solară va fi extrem de pozitiva, asta deoarece soarele nu va fi doar un simbol al luminii, ci va avea si statutul de „lider cereasc” al semnelor de aer.

horoscop lunar balanta

Pentru reprezentanții acestui semn această situație va duce la un succes total în sfera profesionala.Totul se va dezvolta cel mai probabil într-un mod mai pozitiv decât si-ar fi imaginat.

Marte, planeta responsabila cu initiativa si actiunea pentru balante va colabora cu Venus, planeta conducator la nivel de personalitate a acestui semn zodiacal.

În ceea ce privește viata profesionala, ianuarie 2016 va fi un succes deosebit pentru Balante. Nu te descuraja dacă primele zece zile ale lunii nu aduc decât plictiseala și lucrurile nu merg chiar conform planului.

De fapt, totul va fi mai bine decât ați planificat iar succesul tau va fi o chestiune de timp.Există o nevoie clară de a canaliza cea mai mare parte a resurselor dvs. pentru realizarea noilor proiecte.

Sa nu-ți fie frică de faptul că va trebui să lucrezi într-un mediu fundamental nou cu oameni noi și eventual sub o noua conducere. Oricum, daca esti prudent și un pic interesat de schimbarea situației actuale, acest lucru se va întâmpla și desigur in mai bine.

„Sfera amoroasa” a nativilor din Zodia Balanta in luna ianuarie 2016 va decurge mult mai armonios fata de ultima perioada. Veti fi mult timp „mahmur” din cauza sarbatorilor de iarna si asta cel puțin până la sfârșitul primei decade din luna ianuarie.

Apoi iti vei da seama repede că nu s-a schimbat nimic in jurul tau, cu excepția unor lucruri marunte si neinsemnate.
De fapt ianuarie va aduce armonie in relatia de cuplu, fara ca tu să faci ceva special in acest sens, cu excepția lenevitului în fotoliu, eventual o minima implicare din partea ta este de ajuns.

Ca urmare, sfera emoționala va fi protejata integral de orice influență din afară.

Dacă vi se cere ajutorul pentru soluționarea unui litigiu, folositi orice scuză pentru a evita astfel de situatii dar împinge discret pe cineva in fata si evita sa te implici personal.

Încercați să va asumati cat mai putin responsabilitatea in aceasta perioada dar asta fara a devenii lipsit de griji și neglijent.

Nu exista evenimente semnificative sau formidabile in acest inceput de an, așa că poate merită sa va concentrati pe bazele unui început spectaculos si puternic luna viitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *