Genti, Shopping

Genti GUESS Originale

Printre accesoriile preferate de femei se numara cu siguranta si gentile Guess. Fiecare colectie de genti Guess aduce un stil nou si acest lucru se reflecta in modelele asortate si moderne ce fac parte din colectia 2022.

Guess este un nume important in lumea modei si este renumit prin colectiile de genti de dama cu design unic si avangardist, realizate din materiale de calitate superioara.

Geantile de dama Guess sunt deosebite si versatile si va pot insoti la o plimbare in oras, intalniri de afaceri sau chiar la o petrecere.

Va propunem cateva modele de Genti Guess Originale disponibile in unul din cele mai mari magazine online din Romania,magazin renumit ca importator de produse originale la preturi fara concurenta.

Geanta GUESS Proposal Box Satchel
geanta guess

pret geanta

Selecteaza culoarea pentru a fi redirectionat catre importatorul direct ce comercializeaza aceste produse !

Geanta GUESS Ladysmith Box Satchel

geanta guess neagra

culoaare-geanta

Geanta GUESS Darcie Satchel

geanta rosie guess

alege

Geanta GUESS Tracy Cross

geanta alba guess

alege

Selecteaza culoarea si vei fi redirectionat catre magazinul ce comercializeaza aceste produse !

Geanta GUESS Tracy Satchel

geanta coral

alege1

Geanta GUESS Davison Flap Satchel

geanta

alege3

Geanta GUESS Ladysmith Dome Satchel

geanta guess

alege4

Scurta istorie a brandului

Fratii Georges, Maurice, Armand si Paul Marciano au crescut la Marsilia in sudul Frantei, o regiune care a crescut esenta modei franceze.

La inceputul anilor 1970 cei trei frati au lucrat intr-un bar din Saint Tropez (Georges a fost managerul, Pavel a fost DJ si Maurice era barmanul).

Pentru a castiga ceva bani in plus, Georges a decis sa faca cravate de matase pentru a le vinde. Cand aceastea au fost gata, Pavel a plecat la Paris cu masina plina de cravate si a revenit abia dupa vanzarea tuturor.

Treptat cei patru frati au inceput sa cereeze bluze feminine, pantaloni si chiar blugi. Inca de la acea vreme au reusit sa deschida 20 de magazine in intreaga Franta, intitulate cu numele de MGA (initialele Maurice, Georges Armand).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *