Cosmetice, Frumusete

Genti pentru Cosmetice

Geanta Cosmetica

Daca esti manichiurista si te deplasezi la domiciliul clientelor atunci cu siguranta ai nevoie de o geanta profesionala pentru transportul ustensilelor de manichiura.

Nimic nu e mai important decat protejarea de eventualele impacturi a lampii uv, lampii cu lupa sau a gelurilor uv.

Pentru asta ai nevoie de o geanta de manichiura solida si practica in care sa incapa toate accesoriile pentru manichiura, dar in acelasi timp sa ofere si protectie.

Gentile de manichiura din aluminiu ofera pretectia de care ai nevoie pentru pastrarea si transportul produselor de manichiura sau meke-up.

Am gasit cateva modele de genti pentru cosmetice online ce pot fi folosite atat pentru produse de manichiura dar si pentru produse make-up sau produse de hair-style.

Geanta cosmetica compartimentata Roz

Geanta CosmeticaGeanta cosmetica aluminiu

 

 

 

 

 

 

 

 

PRET: 179 lei

Geanta cosmetica profesionala este un „must have” pentru orice manichiurista. Geanta este ideala pentru pastrarea si transportarea tuturor produselor din portofoliu. Exterior din aluminiu si piele lacuita. Geanta se deschide in doua directii „sistem acordeon” si asigura accesul la compartimentul adanc de la baza gentii.Interiorul este spatios, prevazut cu 6 tavite care se deschid larg in doua directii.

Geanta manichiurista cu loc special pentru lampa UV

Geanta ManichiuraGeanta

 

 

 

 

 

 

 

 

PRET: 269 lei

Geanta cosmetica profesionala cu exterior din aluminiu si un design inedit.Geanta are loc special pentru lampa UV.Interior spatios compartimentat, unul special pentru lampa UV. 4 tavite care se deschid larg in doua directii.Dimensiuni: 38cm – 34,5cm – 24,5cm

Geanta cosmetica argintie

Geanta ManichiuristaGeanta 3D

 

 

 

 

 

 

 

 

PRET: 239 lei

Geanta manichiurista profesionala ideala pentru pastrarea si transportarea tuturor produselor din portofoliu. Exterior din aluminiu, inchizatoare cu cheita. Interior spatios cu 4 sertare pe sina care se deschid in lateral.

Geanta profesionala pentru ustensile coafor – Geanta Hairstylist

Geanta Coafor Geanta Hairstylist

 

 

 

 

 

 

 

 

PRET: 309 lei

Geanta cosmetica special gandita pentru depozitarea sau transportarea ustensilelor de coafor si/sau frizerie. Interiorul este compartimentat foarte util, astfel incat exista locuri special gandite pentru majoritatea ustensilelor de coafura/frizerie. Pentru a fi mult mai usor transportul, geanta cosmetica are doua rotite si maner extensibil, astfel, in timpul transportului, se transforma in troller.

Troler profesional Roz

Troler CosmeticaGeanta Profesionala

 

 

 

 

 

 

 

 

PRET: 849 lei

Trolerul cosmetic profesional este un „must have” pentru orice tehnician. Este ideal pentru pastrarea si transportarea tuturor produselor din portofoliu. Exterior din aluminiu de cea mai buna calitate, design inedit. Loc special pentru lampa UV. Interior spatios compartimentat, unul special pentru lampa UV. In compartimentul superior, 4 tavite se deschid larg in doua directii. Compartimentul din mijloc poate fi impartit dupa cum se doreste.

Trolerul este foarte usor de transportat datorita rotitelor si manerului de dimensiuni ajustabile. Trolerul este prevazua cu 3 compartimente foarte spatioase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *