Electrocasnice mici, Shopping

Storcator de fructe Philips HR1895/80

Philips-avance-HR1895

Datorita tehnologiei inovatoare MicroMasticating de la Philips acest aparat stoarce la maximum ingredientele tale preferate si reuseste sa extraga pana la 90% din fructe si legume.

Storcatorul Philips avance HR1895 se remarca in primul rand prin dimensiunea sa redusa ( 11 cm. latime ) un mare avantaj pentru cei care isi doresc ca blatul de bucatarie sa fie cat mai aerisit.

Philips HR1895 Avance Collection este un storcator prin presare la rece.Aceasta tehnologie „presare la rece” este o alternativa mult mai performanta si sanatoasa a storcatoarelor centrifugale.

Noua generatie de storcatoare prin presare la rece extrage sucul foarte lent iar datorita vitezei mici de rotatie a melcului sucul nu este incalzit sau aerat si astfel se mentin intacte vitaminele.In urma acestui procedeu rezulta un suc de calitate superioara ce contine un nivel nutritiv si terapeutic mult mai ridicat.

Philips-avance-HR1895

Pret: 1.300 lei

Periodic acest magazin online ofera reduceri la electocasnice – Verifica Pret

Gratie tehnologiei prin presare la rece storcatorul de fructe Philips HR1895 extrage toti nutrientii din legume si fructe iar sistemul tau iminitar este imbunatatit.

Datorita designului fara sita Philips HR1895 se curata foarte usor si rapid numai cu apa de la robinet.In cazul altor aparate de acelasi tip prevazute cu sita trebuie sa speli sitele cu peria speciala.

Analizele de laborator au dovedit ca sucul de morcovi obtinut cu ajutorul unui storcator prin presare la rece contine de doua ori mai mult calciu si beta-caroten decat cel obtinut prin centrifugare, alte teste pe sucuri relevand nivele de sase ori mai mari de vitamina C.

Credit video – Philips Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *