Genti prada

Prada este fara indoiala unul dintre cele mai recunoscute nume din moda.Cand spunem Prada spunem de fapt eleganta si lux, o companie care a inceput ca o afacere de familie a devenit astazi un nume celebru recunoscut pe plan international.

Prada este o companie italiana care a fost fondata in anul 1913 la Milano sub numele de „Fratelli Prada” creatorul sau Mario Prada a fost implicat initial  in fabricarea si vanzarea de pungi, valize si pantofi.

In timp compania a inceput sa se specializeze in proiectarea de accesorii, in special genti si bagaje din piele.

genti prada 2016

Succesul rasunator de care se bucura azi Prada a venit insa mult mai tarziu si anume in 1978, odata cu venirea la conducere a nepoatei lui Mario, Miuccia Prada.

Cu un simt estetic nou si infailibil Miuccia Prada a avut un succes rasunator datorita primei colectii de genti prada „ready-to-wear”, care continea elemente de eleganta deosebite,lini curate si culori de baza imbinate cu tesaturi de lux de inalta calitate.

Daca dispui de o suma intre 5.000 si 10.000 lei si iti doresti o astfel de geanta Prada aflata in prezent la Reducere, atunci poti cumpara una din acest magazin online.

genti prada

Deja in ani 90 Prada era printre cele mai importante branduri de moda din lume.In 1992, Miuccia a creat brandul Miu Miu, care vizează publicul mai tanar.

Aceasta colectie Prada a avut forme mai lejere, culori de pamant, dar pastrand intotdeauna o calitate deosebita specifica accesorililor de lux.

Gentile din imaginile de mai sus se pot cumpara online de aici: Detalii / Cumpara Online

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.