Gemeni, Horoscop

Horoscop Gemeni ianuarie 2016

horoscop lunar gemenii 2016

Pentru cei nascuti in zodia Gemeni inceputul de an va fi destul de dificil si asta se datoreaza celor doua planete, Jupiter si Pluto aflate in luna ianuarie in gemeni.

Prima dintre ele Jupiter, planeta care a fost si este in mod traditional responsabila pentru emanatiile sale negative asupra acestui semn zodiacal si care alaturi de Pluto, sunt planetele responsabile de relatiile personale ale nativilor din gemeni. horoscop lunar gemenii 2016

Viata profesionala si beneficiile financiare vor fi sub stricta supravegherea a lui Mercur, planeta care sprijina reprezentantii acestui semn.Este cu siguranta demn de remarcat prezenta soarelui, care va incerca in mod evident sa usureze soarta Gemeniilor in aceasta perioada.

In ceea ce priveste sfera emotionala, in cazul in care Pluto si Jupiter isi vor face spectacolul, este putin probabil ca Soarele va fie in masura sa incline pe deplin balanta in favoarea sa, dar puteti conta cu siguranta pe anumite bonusuri.

Sfera relatiilor personale pentru Gemeni in luna ianuarie 2016 se va dovedi a fi mai putin stabila si lipsita de ambiguitate. Acest lucru nu inseamna totusi ca nativii din gemeni vor avea doar momente negative si certuri constante.

Unele evenimente minore vor avea cu siguranta loc in a doua jumatate a luni ianuarie,asta datorita lui Jupiter si Pluto a caror influenta va fi deosebit de puternica,insa aceasta influenta negativa poate fi limitata serios, cel putin, de catre propriile dvs. abilitati.

Prin urmare gemeni ar fi bine sa traga aer adanc in piept si sa inceapa sa rezolve problemele presante. Principalul lucru care nu este permis in aceasta perioada este ca, gemenii sa nu-si piarda cumpatul, pentru a evita eventualele conflicte cu partenerul de viata.

In relatiile cu prieteni gemeni trebuie sa invete sa ierte si sa accepte slabiciunile altora.In cele din urma, noi suntem prea diferiti pentru ca totul sa functioneze ca un ceas elvetian. Nu exista nici o indoiala ca pana la sfarsitul luni ianuarie,gemenii vor reusi cu siguranta sa stabilizati situatia.Acest lucru se va intampla chiar daca eforturile vor fi mediocre din partea lor.

Actiunile curente pot afecta anumite planurii de viitor la care sperati, asa ca pune in valoare atuurile tale folosind toate resursele disponibile si abtinete de la a nu mai face nimic, chiar si pentru un minut.

Horoscop Dragoste Gemeni – ianuarie 2016

horoscop dragostePentru gemeni, relatia cu persoana iubita va fi una armonioasa si linistita in aceasta luna.

Acest inceput de an este un moment bun pentru a consolida relatia in cuplu, nu va asteptati insa la remedieri sau solutii rapide pentru eventualele problemele care pot sa apara in acest interval.

Nu sunt recomandate discutiile aprofundate despre viata sexuala sau probleme de relatie, asta deoarece partenereul este posibil sa nu aiba rabdare sa asculte si ar putea trage concluzii gresite. Concentrati-va mai mult asupra distractiei si a iesirilor impreuna.

Relatiile de cuplu mai noi formate, pot avea ceva conflicte in ianuarie 2016, asta din cauza banilor, conflicte care pot duce chiar la despartire.Cum gemenii sunt destul de impulsivi in aceasta perioada, inceperea unei relatii noi de dragoste ar putea debuta cu bine, dar este putin probabil sa reziste in timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *