Horoscop, Rac

Horoscop Rac ianuarie 2016

horoscop lunar rac

Pentru nativul din zodia Rac luna ianuarie 2016 va fi o perioada spectaculoasa si memorabila a acestui an.Multe lucruri vor depinde de Marte, planeta care este in mod traditional responsabila pentru „soarta” celor nascuti sub acest semn.horoscop lunar rac

Inca de la inceputul anului Luna, isi schimba radical pozitia si va indeplini rolul de „lider” pentru toate semnele zodiacale de apa (Rac, Scorpion, Pesti)

Pentru ca lumea este guvernata de legi naturale si dupa ce castigi mai si pierzi, Jupiter, planeta favorabila pentru rac, va abandona rolul sau protector pe care il are asupra acestui semn.

Din fericire, Luna, planeta-lider pentru Rac, nu va uita de tine nici pentru o secunda si va fi in masura sa compenseze efectele negative ale lui de Jupiter.

In ceea ce priveste viata profesionala si cariera, nativii din zodia rac vor fi nevoiti sa munceasca din greu in luna ianuarie 2016.Asta nu inseamna ca va fi o etapa negativa din viata lor, dar desigur din cauza efectelor mai putin bune ale lui Jupiter multe lucruri vor parea mai greu de realizat decat au crezut initial.

Este suficient totusi sa vezi si sa definesti in mod clar obiectivele reale in prima decada a lunii.Daca esti atent vei fi capabil sa reduci la minimum orice rau potential.

Nu va grabiti dintr-o parte in alta si nu sariti de la o idee la alta.Amintiti-va ca orice schimbare brusca de la un punct de vedere la altul poate fi daunatoare.

Pana la sfarsitul lunii ianuarie veti fi capabil sa puneti in aplicare toate planurile propuse pentru aceasta perioada, desi probabil nu la scara la care v-ati asteptat initial. Acum este important sa luati decizii bine gandite si definite in mod clar.

Relatiile de familie sau relatia de cuplu

Esta recomandat ca nativul din zodia rac sa acorde o atentie sporita la sfera emotionala, care va fi deosebit de sensibila la orice schimbare din partea lor.

In ianuarie 2016 partenerul de viata isi se va schimba dramatic comportamentul, din fericire pentru tine, in mai bine. Este foarte probabil ca va reusi sa-si indeplinească visele si sa-si puna in aplicare dorintele care anterior pareau de neatins.

horoscop dragosteNu incercati sa puneti prea mult pe farfurie si nu uitati ca toata lumea are propriile dorinte si aspiratii. Nu-ti face griji daca, in scopul de a atinge armonia in familie trebuie sa renunti la o parte din principiile tale.

In general, te vei simti liber sa faci ce vrei, atata timp cat actiunile tale nu vor face rau altora, in caz contrar, vei pierde rapid pozitia favorabila a Lunii si tot ce implica.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *