Horoscop

Horoscop Scorpion ianuarie 2016

horoscop scorpion 2016

Prima lună din 2016 pentru Zodia Scorpion este o perioda de stabilitate care va continua pe tot parcursul anului 2016.

horoscop scorpion 2016

Evenimentele din jurul tau se vor desfășura într-un mod neobișnuit, creând un lanț continu de evenimente pozitive și dinamice.

În luna ianuarie, Marte, planeta-conducător al acestui semn, va ține in permanenta un ochi spre nativul din Scorpion, mai mult, Marte va juca in aceasta perioada rolul de „lider ceresc” al semnelor de apă.

Complexitatea acestei perioade constă tocmai în faptul că începând cu a doua decada a lunii nu veți fi lăsat singur nici pentru o clipă.
Este inutil să mai spunem că nativul din scorpion nu este cel mai pașnic și liniștit, dar puterea reală al lui Marte va permite Scorpionilor sa gaseasca echilibrul și să devină mult mai stabili.

Acest fapt le oferă nativilor din scorpion anumite avantaje în ceea ce privește viata profesionala.
La o examinare mai atentă, sfera profesionala ar trebui să ne arate imediat un element-cheie: luna ianuarie 2016 se va dovedi o mina de aur pentru Scorpion în afaceri și carieră.

Dar se pune întrebarea: vei fi capabil sa faci față presiunilor în creștere? Pentru inceput se recomanda calm, rezolvarea micilor probleme aparute, fără panică si sa definiti în mod clar obiectivele relevante.

Nu pune totul pe farfurie dintr-o dată, chiar dacă acum sunteti încrezători ca puteți face fata la orice număr de proiecte.În momentul de față calitatea este mai importanta decât oricând și vei fi capabil sa compensezi cantitatea mai târziu.

Sfera relațiilor personale este puțin probabil să vă surprindă cu evenimente excepționale. În momentul de față, toate evenimentele care se întâmplă în viața ta sunt un rezultat al acțiunilor tale întreprinse în perioada anterioara de la sfarsitul lui 2015.

Vei fi foarte ocupat la locul de muncă, dar din fericire, familia ta va intelege acest lucru pe deplin.Totusi încearcă să găseasti mai mult timp pentru membrii familiei tale, este mai important decât orice perspective de carieră.

În acest sens vei avea nevoie de sprijin, compasiune și sensibilitate, care pot fi obținute numai prin petrecerea timpului liber impreuna cu cineva apropiat caruia ii pasa de tine.
In general pentru nativul din scorpion luna Ianuarie 2016 va fi o perioada foarte buna și de succes, dar nu pentru că stelele au spus așa, ci pentru că Tu ai făcut-o.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *