Aparate Ingrijire Personala, Coafuri, Frumusete

Placa de Creponat Parul

placa de creponat parul

In ultima perioada tot mai multe doamne si domnisoare prefera solutia coafarii acasa, insa pentru a obtine coafura perfecta ai nevoie de niste instrumente de calitate.

Daca privim cele mai noi tendinte de Hair-Styling observam ca se poarta de ceva timp, parul lung si drept, dar a revenit in forta si moda parului creponat.
Textura parului creponat revine din nou la moda, dupa ce initial in urma 25 de ani, reprezenta un “must have” pentru orice femeie pasionata de frumusete.

Placa de creponat parul este un dispozitiv versatil cu portabilitate sporita care utilizeaza tehnologii avansate si permite ondularea parului in timp foarte scurt si in diferite forme.

Placile de creponat parul din gama profesionala BaBylissPro se adreseaza in special stilistilor si saloanelor de coafura, dar se pot folosi cu incredere si acasa deoarece nu necesita abilitati speciale.

Produsele din gama BaByliss incorporeaza tehnologii avansate si sunt destinate utilizarii intense, avand rezistenta si fiabilitate foarte mare.

Mai jos am selectat cateva modele de placi de creponat parul din gama BaBylissPro aflate in ofertele din magazinele online.

Placa de creponat Profesionala BaBylissPro 2512

placa creponat babylissPret: 220 lei

Placa de creponat parul 2512 face parte din gama profesionala BaBylissPro adresata stilistilor si saloanelor de coafura. Produsul incorporeaza tehnologii avansate si este destinat utilizarii intense, avand o foarte mare rezistenta si fiabilitate in timp

Placa a fost creata pe baza unei tehnologii inovatoare ce permite ondularea parului dintr-o singura miscare.

Placutele sunt create folosind tehnologia EP 5.0, ce amesteca microparticulele de Ceramica si Titan, acest tip de placutele sunt mai netede si permit alunecarea cu usurinta a parului, fara sa provoace ruperea firelor

Placa de creponat Profesionala BaBylissPro 2658

placa de creponat parulPret: 220 lei

Aceasta placa de ondulat parul inglobeaza si tehnologia avansata de control a temperaturii ce permite incalzirea extrem de rapida a placutelor si mentine temperatura la acelasi nivel in timpul utilizarii

Specificatii:

Latime placute: 38mm
Incalzire ultra rapida pana la 230°C
O rezistenta mai buna la temperaturi inalte
Temperatura reglabila pe 5 trepte (140°C – 230°C)
Buton on/off si indicator luminos

Mini-Placa de creponat parul Profesionala BaBylissPro 2151

placa creponat mini

Pret: 114 lei

Mini-Placa de creponat parul 2151 face parte din gama profesionala BaBylissPro adresata stilistilor si saloanelor de coafura. Produsul incorporeaza tehnologii avansate si este destinat utilizarii intense, avand o foarte mare rezistenta si fiabilitate in timp

Dimensiune foarte mica! Doar 15 cm
Placute ceramice de 13 mm
Control automat al temperaturii (200°C)
Incalzire rapida
Indicator luminos de operare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *