Design Interior, Lifestyle

Mobila vintage

comoda vintage

Cand vorbim de stilul vintage ne referim la decorarea interioara cu mobilier si obiecte de specifice anilor 50 – 70.Diferenta fata de mobilierul original vintage si mobila vintage de astazi este momentul in care au fost proiectate si fabricate.

Stilul vintage este plin de culoare, culorile pastel sau culorile vii si luminoase care le gasim pe diferite piese de mobilier vintage sau chiar pe decoratiuni retro specifice acelei epoci, sunt o tendinta in designul interior din prezent.

Piesele de mobilier vintage au linii simple si o paleta de culori specifica acelor ani.Creeza un spatiu vibrant si colorat in stil retro cu mobila si accesoriile vintage disponibile online.comoda vintagePRET: 2.300 lei

Comoda vintage confectionata manual din lemn masiv de brad cu noua sertare incapatoare.Comoda este perfecta pentru mobilarea livingului sau a dormitorului si este disponibila pe mai multe finisaje si culori.

Masa de toaleta din lemn masiv

masa toaleta vintage

PRET: 2.999 lei

Decoreaza dormitorul tau cu aceasta masa de toaleta vintage prevazuta cu oglinda si sertare pentru cosmetice,confectionata din lemn masiv de brad.Este o piesa de mobila vintage minunata pentru dormitor si este disponibila pe mai multe finisaje si culori.

Masuta Living

masuta vintagePRET: 1999 lei

Masuta eleganta pentru living ,din lemn masiv,prevazuta cu sase sertare si este disponibila pe mai multe variante de finisaje si culori.

Ca si accesorii vintage pentru decorarea interiorului gasim diverse obiecte retro, cum ar fi: ceasuri de perete vintage,perne decorative alaturi de cuiere sau vaze ceramice.

Ceas vintage

pendula vintage

PRET: 774 lei

Pentru decorarea exteriorului un farmec aparte il au clopotele pentru usa in stil vintage, figurinele din fonta dar si piesele de mobilier de gradina, masute si scaune vintage pentru exterior.

clopot fonta

Clopotele pentru usa din imaginea de mai sus le gasiti in acest magazin

 

masa-banca-vintage

Mobilierul vintage de la mijlocul secolului trecut este destul de greu de gasit pe piata, tocmai de acea va recomandam un magazin online cu mobilier si decoratiuni vintage

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *