Frumusete, Manichiura

Oja Semipermanenta Thermo

Ojele semipermanente metallic effect sunt oje cu sclipiri si reflexii metalice avand o textura fluida, similara cu cea a unui pigment lichid.

Aceste oje semi se pot folosi atat la manichiura cu oja semipermanenta, ca si culoare pe intreaga unghie, pentru decoruri tip gravura impreuna cu gelul de styling, cat si la diverse alte tipuri de decor pe manichiurile cu gel sau oja semipermanenta.

Folosite fara gelul de styling, ojele semipermanente Metallic Effect se aplica ca si ojele permanente clasice.

oja semi

PRET: 44 lei

Tehnica Metallic vibes & Styling gel:

Unghiile naturale se pregatesc dupa metoda standard ( se imping si se curata cuticulele, se matuieste unghia cu pila buffer si se deprafuieste).

1. Se aplica oja de baza Base gel Cupio To go! si se polimerizeaza cu timpul necesar in functie de lampa ( 30- 60 sec lampa LED, 60 sec CCFL sau 120 sec in lampa UV)

2. Se aplica un strat de Styling gel si se trateaza 2-3 sec in lampa LED sau 5 sec in lampa UV. Atentie!! Pentru a ramane modelabil Styling gelul nu trebuie tratat prea mult in lampa. Cu ajutorul unui instrument punctator ( dotting tool) ascutit se ” graveaza” prin miscari apasate in gelul de styling modelul dorit, dupa care se polimerizeaza din nou timp de 60 sec in lampa LED sau 120 sec in lampa UV.

3. Oja color Metallic vibes se aplica in 2 straturi subtiri, dupa fiecare strat tratandu-se in lampa cate 90 sec LED sau 180 sec UV. Agitati foarte bine sticluta inainte de fiecare utilizare !!!

4. Sigilati cu Top Coat Cupio To go! Polimerizati 2 -3 minute in lampa LED, 3-4 minute in lampa UV.

5. Unghiile se degreseaza cu cleaner Cupio; se aplica ulei de cuticule si se maseaza usor.

E recomandat lucrul pe cate doua degete, alternand mereu stanga/ dreapta.

Tutorial manichiura cu gel Metallic effect

credit video –

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *