Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Noua Geanta Fendi „DotCom”

Fendi este un simbol al gentilor de lux si se afla cu siguranta in top 10 in materie genti de lux pentru femei.Dupa ce a lansat o serie de modele de genti clasice si practice, cum ar fi modelul Fendi 2Jours, iata ca acum casa de moda italiana ne face o alta propunere inedita si ne aduce in atentie geanta „botezata” DotCom ( .com )

Renumita casa de moda italiana a folosit de-a lungul timpului in creatiile sale diverse materiale extravagante, cum ar fi pielea de miel sau de crocodil.

Geanta FendiFendi DotCom

 

 

 

 

 

 

 

 

Update : Geanta Fendi DotCom este disponibila acum si in magazinele online din Romania si in prezent beneficieaza de o reducere de 25{5659ca7623e21baa1a9d647e81f5b7ceaeabd3fba98687dd66bb1d6794e020b6} – Profita acum !

PRET: 9.578 lei

DETALII / CUMPARA ONLINE

Asa cum ne-a obijnuit creatoarea Silvia Venturini si de aceasta data a creat o geanta cu un design minimalist si dupa cum declara chiar ea geanta „dotcom” Este o geanta foarte bine structurata si functionala, puteti lua un mic apartament in ea”

Noua geanta de la Fendi este o geanta din piele dotata cu un maner si o curea de umar detasabila.Geanta are un sistem de inchidere cu fermoar si doua compartimente.

Pentru moment geanta dotcom este disponibila doar in magazinele online, dar este pregatita sa-si faca aparitia si in magazine la inceputul lui ianuarie 2016.

Pentru ca este o geanta exclusivista de lux, Geanta Fendy Dotcom costa  2.400 $

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.