Alimente

Strugurele, vedeta produselor cosmetice

strugurele

Foarte bogat in antioxidanti, strugurele este un ingredient foarte apreciat in cadrul celor mai bune produse cosmetice.Coaja, samburii sau pulpa sa sunt cele care contin o multime de activi pretiosi pentru frumusetea ta.

Strugurele contra celulitei.Cea mai cunoscuta actiune a strugurelui in domeniul frumusetii?Actiunea sa drenanta.O proprietate in stransa legatura cu nivelul sau de potasiu foarte ridicat.

Uleiul din samburi de struguri, aliatul de nadejde pentru orice tip de piele.Folosit in bucatarie pentru proprietatile sale anti-colesterol, uleiul din samburi de struguri este un partener de nadejde atunci cand vrem sa fim cele mai frumoase.

strugurele

Samburii de struguri contin polifenoli, molecule care au un efect antioxidant foarte puternic.Folosit pentru produsele de ingrijire pentru piele, uleiul din samburi de struguri te ajuta sa previi imbatranirea cutanata venind cu un plus de fermitate si de suplete pentru ten.

Acizii grasi continuti de samburii de struguri sunt cei care actioneaza in acelasi sens- sunt cei care pot favoriza regenerarea celulara si care limiteaza uscarea pielii.Datorita virtutilor activilor uleiului din samburi de struguri, te vei putea bucura de cea mai buna actiune pentru tenul tau.

In plus, uleiul din samburi de struguri este cel care favorizeaza hidratarea tenului mai gras, regenerarea tenului matur si hranirea tenului uscat.

Strugurele pentru ingrijirea parului.Strugurele este cea mai buna idee si pentru ingrijirea parului.Folosit pe post de masca, te va ajuta sa repari parul uscat sau tern si va veni cu un plus de suplete si de hidratare.

Strugurele pentru demachiere.Pulpa strugurelui, apa de struguri si uleiul din samburi de struguri sunt cele care intra in compozitia produselor pentru demachiere.Te ajuta sa elimini machiajul si lasand pielea foarte curata si plina de prospetime.

Deci strugurele este cel care ne incanta papilele gustative dar care are o multime de beneficii atunci cand vine vorba despre frumusete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *