Frumusete, Machiaj

Tendinte in materie de machiaj

Liner negru, farduri in nuante de roz sau de albastru, texturi stralucitoare, priviri sexy… primavara se anunta a fi foarte colorata, romantica si foarte interesanta in acelasi timp.Care sunt tendintele in materie de machiaj pe care va trebui sa mizezi si tu?

Un liner negru pentru ochi de felina.Eye-linerul face parte din categoria produselor de machiaj clasice sau simple dar foarte sic si cu un efect garantat in acelasi timp. Indiferent de forma ochilor, va sti cum sa te puna cel mai bine in valoare.

tendinte machiaj

Un fard in nuante de roz pentru o privire romantica.Primavara anului 2021 este anotimpul nuantei de roz, sub toate variantele sale.Nuanta de roz este cea care iti va pune cel mai bine in valoare privirea, care va veni cu un plus de lumina si de prospetime, la fel cum vine blush-ul pentru ten.

Texturi stralucitoare pentru cele mai seducatoare buze.Buzele impodobite cu paiete au fost omniprezente pe podiumuri la cele mai recente prezentari de moda. Dar sunt destul de dificil de purtat in viata de zi cu zi.Cea mai buna alternativa- rujurile cu o textura stralucitoare care te vor ajuta sa ai cele mai seducatoare buze.

Un iluminator pentru un ten stralucitor.Iata aliatul ideal pentru a obtine un ten perfect fara prea mult machiaj.Foloseste-l doar in anumite zone ale fetei pentru a veni cu un plus de lumina dar si pentru a obtine un efect garantat.

O pudra nude pentru cel mai luminos ten.Odata cu sosirea zilelor frumoase de primavara, iti doresti cu siguranta sa iti eliberezi tenul de atatea produse folosite. Pudrele in nuante deschise sau cele in aceleasi nuante cu cele ale tenului tau sunt cea mai buna alternativa la fondul de ten. Iti vor corecta defectele si te vor ajuta sa te bucuri de un ten perfect uniform.

 produse machiaj

Nuanta de albastru pentru o privire intensa. Indiferent de nuanta ochilor tai, nuantele de albastru inchis, foarte profund chiar, sunt cele care vor veni cu un plus de prospetime si de intensitate pentru privirea ta.

Rujul in nuante pop pentru o privire luminoasa.Se pare ca buzele sunt vedete in acest nou sezon.Cel mai bun motiv cu alte cuvinte pentru a purta peste tot rujurile in nuante de portocaliu, de rosu aprins sau de roz fuchsia.Formulele foarte concentrate in pigmenti cu un finisaj mat sunt cele mai potrivite.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.